WORKSHOPS

 Workshop: "Schilder je Innerlijk Licht"

 NATUURCEREMONIES

  

DE KOSMISCHE REIS

STARSEEDS

Starseeds hebben een speciale verbinding en dragen een bijzondere kennis vanuit de kosmos naar de aarde. Hoeders van de aarde: Ontwikkel jezelf via deze Natural Therapy en Glactic Light healing. Maak deze stappen van de Ashtar Rose en wordt bewust van de roep van de aarde, de kosmos en je eigen hart. Wat kan je doen en hoe communiceer je met de aarde, de kosmos en de onbewuste lagen? Vele dimensies zijn aanwezig en hoe bescherm je jezelf? Via deze stappen wordt je bewust van de 13 ritmes en kan je als kosmische ambassedeur van de aarde, dit alles verder ontplooien. Alles gaat via het creatie proces en via de onbewuste lagen gaan we reizen.

 

GALACTIC LIGHT HEALING

 

Ben jij een Starseed? Dan is dit aan te bevelen voor jou. Voor de hoger gevoelige kosmische-mens, kan dit een goede coaching zijn om je higher sense en kosmisch DNA te gaan begrijpen en te intergreren op aarde, in het fysieke leven. Maar ook voor degene waarvan het gevoel is afgesloten en die teveel in het hoofd zitten, worden delen geopend die lang gevangen zijn geweest. Trauma healing. Elke keer is er een ander thema waarin de healing plaats vind. Zodat je op vele levels jezelf kan genezen. 

Deze workshops, ceremonies en coaching vormen een mooie opening van jouw starseed, sterrenzaad, missie en bewustzijn. De vele illusielagen waarin het kosmisch DNA gevangen zit, komt weer tot leven.

Bevrijding van je kosmisch licht via de liefde.

 Power of Love

 All rights reserved ©ART-hura / www.ashtarcommandnederland.com /Ashtar Rose afbeeldingen niet delen of kopiëren