top of page
  • Foto van schrijverArthura Hector

2020: Activatie van het Kristallijne Veld


ASHTAR: START VAN EEN GROTE VERANDERING OP ELK VLAK!

Goede dag lieve mensen, ik wil graag een mooi bericht doorgeven over 2020 en het kristallijne veld.


Dat 2020 EEN BIJZONDER JAAR GAAT WORDEN IS EEN FEIT

De opbouw van het kristallijne grid komt in een eindstadium, waardoor de activatie van dit kristallijne veld zal plaatsvinden in 2020. Het begint zich langzaam te ontvouwen naar een hoogtepunt toe en dit zal plaatsvinden tijdens de zomer van 2020.


Deze winter van 2019 zullen de fysieke kristallen zich gaan manifesteren, als introductie van dit grote veld van verandering. Het nieuwjaar valt voor sommige culturen en religies niet in januari, maar in de zomer. Zij gaan uit van een andere telling en daarbij spelen kosmische aspecten een rol. De Mayakalender is er daar één van. Via deze kalender kan men dit kristaljaar beter begrijpen, maar ook zonder enkele kalender zal dit alles stevig beleefd worden. Het gevoel en de emotie staan nummer één in dit jaar. Het ontluiken van een liefdesveld dat nimmer meer vernietigd kan worden. De activatie van het kristallijne grid vindt plaats rond augustus 2020. Tegen die tijd zal ik een extra bericht geven over dit bijzondere event.


SPECTAKEL JAAR

De opbouw van deze spectaculaire gebeurtenis zal door heel 2020 gevoeld worden en ook de jaren daarna zullen zeer enerverend zijn. Omdat er grote omvormingen gaan plaatsvinden na de activatie van dit kristallijne veld. Dit is een zeer krachtig veld van liefde en zachtheid, een vrouwelijke bries welke door jullie harten heen zal waaien. Vriendelijk en begripvol zal zij zijn. Deze activatie zal vanuit een gelaagdheid worden ontvangen door Moeder Aarde. Haar kern is voorbereid en klaar om deze omzetting te gaan realiseren!

GROTE VERANDERINGEN POLITIEK

Daar horen grote veranderingen bij en voor sommige zijn deze immense veranderingen te heftig. Wanneer je ziet dat je medemens vastloopt probeer deze te helpen. Het vastlopen kan op vele manieren ontstaan en niet iedereen kan zich verbinden met het kristallijne veld van liefde, daarom is er veel hulp nodig op het fysieke vlak. Sommige blijven in de strijd steken. Er zal veel tegenwerkingen zijn en zij zullen de strijd aangaan, dit kan uiteindelijk de ogen openen van de politici. Zeker zullen zij proberen om vanuit onbegrip dit alles wat nieuw is te verdoezelen en dit alles in onmin te brengen. Grote angst staat op.


Het kristallijne veld draagt iets moois uit en vanuit haar mantel van kristal, zal er een deken van grote omzetting neerdalen..


Wij (Ashtar Command) vanuit het sterrenlicht willen dit graag delen, omdat elk mens nu wordt geactiveerd. Klaar of niet, het gaat gebeuren. Deze kracht is zo groot en fenomenaal: De aarde wordt opgetild in een kosmische reset. Deze vernieuwing kan niemand tegen houden, geen enkele politicus of machthebber. De verwarring kan daardoor wel toeslaan bij hen en vele worden op die manier gedwongen om in hun eigen harten te gaan kijken.


CHAOS

De mensen moeten zich gaan verbinden om in de chaos staande te blijven. Deze chaos gaat ontstaan vanuit een noodkreet. Het kristallijne veld zal jullie harten en ogen openen en deze zuivering van liefde stroomt door alles heen.


GEDACHTEKRACHT

Elke gedachten zal worden beïnvloed door dit kristallijne grid van Aquarius. Zoveel liefde gaat er vrij komen waardoor er vele nieuwe gedachten op gaan staan. Creatieve processen zullen versneld gaan plaats vinden in de hersenen. Probeer niet overprikkeld te raken, maar zoek een eigen plek op. Zodat dit proces zich kan gaan voltrekken vanuit de rust. Creëer een mooie plek op aarde waarin jij je goed voelt, zodat dit rustpunt ook fysiek aanwezig is. Het fysieke en materiële gaan direct mee in de verandering. De grote omzetting zal zich gaan voltrekken in vele lagen. Met de oude gedachten: " over hoe het leven in elkaar steekt, ga je het niet redden". Dan loop je vast en de gedachten worden te negatief. Ook al begrijp je "nog" niet wat er om je heen gebeurt, blijf vertrouwen houden. Maak steeds een nieuwe stap en omarm het nieuwe gevoel. Jij wordt kristallijn en het gaat nu echt gebeuren..


KRISTALLEN

De aarde omarmt haar kinderen met een nieuwe vibratie: "vraag om deze verhoging van energie". Zo bereid jij jezelf goed voor tijdens deze kristallijne omzetting. In alle lagen zal zij spreken, in de laag van de stilte en in de laag van de chaos. De kristallen van de aarde worden geactiveerd en dat geeft een enorme kracht aan de aarde. Heb jij kristallen om je heen? Deze helpen je om het kristallijne veld te activeren.


Laat afbeeldingen van kristallen op je in werken, zodat het de omzetting verzacht. Het oude veld wat nog actief is, kan op die manier de nieuwe codes gaan herkennen. Kristallen dragen een eigen communicatie. Visualiseer jezelf in het nieuwe kristallijne wereld, voed dit met liefde en kristalgedachten. Dit heeft een positieve uitwerking op je gezondheid. Daarnaast mag je op reis gaan naar de kristallijne grotten van de binnenaarde, dit kan gebeuren tijdens je slaap of in meditaties. Dit alles werkt helend en brengt balans. De onrust in je lichaam lost dan snel op.


Moet je iets voorbereiden?

Dat hangt af van wie jij bent en wat je graag zou willen doen. Tijdens dit kristaljaar ontstaan er grote omzettingen en je komt in aanraking met deze nieuwe energie. Het is een natuurlijk proces wat zich gaat voltrekken. Wij geven deze informatie door, zodat vele bereikt worden. Uitleg geven over deze verandering kan helpend zijn om blokkades in het proces op te heffen, want angsten gaan ook opstaan.


DISCLOSURE

Kristalvelden zenden een superfijne trilling uit. Ga naar de stilte van je hart en probeer deze te ontvangen. Laat het heel zachtjes binnenkomen en vraag om ondersteuning tijdens deze veranderingen, zodat jij in balans blijft. Deze vorm van disclosure zal heel diep gevoeld worden. Disclosure wordt door de mens zelf geopend op aarde, het is een onderdeel van een natuurlijk proces en van jullie evolutie. De mens is de bewoner van de aarde en zal dit kristalveld zelf mogen gaan neerzetten. De aarde staat in contact met de kosmos en de universele kennis, via haar kan elk mens geopend worden op een veilige manier. Helaas zijn er nog steeds vele die in de sluiers leven en voor hen kan deze verandering (in het begin) als een shock binnenkomen.


SPIRALEN VAN GROTE VERANDERING

De omkering van het oude naar het nieuwe gaat zich ontvouwen. Het oude brokkelt af. De shock van hoe het werkelijk is, kan heftig verlopen. Angst kan de overhand gaan krijgen, vooral om dat de machthebbers jullie voorgelogen hebben. Op wie kan je dan nog vertrouwen? Een onveilig gevoel kan hen passeren.

ANGSTEN

De machthebbers voelen deze verandering ook en in hen vind deze omkering ook plaats. Wat zij daarmee doen kan verschillend uitpakken, sommige gaan opstaan in de nieuwe beweging en vormen zo een goede leidraad? Zij kunnen het oude systeem gaan loslaten en dit alles in een nieuwe vorm gaan neerzetten. Deze nieuwe gedachten ontstaan vooral doordat het volk alles niet meer accepteert. De ogen moeten geopend worden van hen die verkeerd bezig zijn, De onderdrukte mens moet het gaan uitdragen. Dat gebeurt massaal en in vele landen is er grote onvrede, via protestacties eisen de mensen verandering van de wetten...

De oude wetgeving loopt vast.


Het is niet meer te stoppen, de vernieuwing staat op!

De nieuwe aarde kinderen weten dit. Het zijn de ouders, opvoeders, leraren en begeleiders die hun kristallijne veld versluieren. Bescherm dit Aquarius kind met jouw zuivere kracht van liefde. Praat met hen en voel hun energie en wees eerlijk.


Tot zover dit bericht, meer zal volgen over de kristallijne aarde.


Ik groet het kristal in je hart


Dit was Ashtar


Adonai



30-12-2019


ARTHURA: 3-3-3 portaal vandaag actief in het kristallijne veld, een goed moment om je bewust te verbinden vandaag met het kernkristal van de aarde.


Dit bericht mag gedeeld worden in haar geheel en onder vermelding van de bron:

©Arthura Hector www.ashtar-rose.com All rights reserved


 ARCHIEF
bottom of page