Spiralen van Vernieuwing


VOLLE MAAN VAN 27 JULI 2018 tot nu

LADY LUNA SPREEKT:

“De spiralen van vernieuwing komen je leven binnen”

Wanneer de spiralen van vernieuwing je leven binnenkomen, gaan er veranderingen plaats vinden. Deze veranderingen zijn de vernieuwing waar je zo op gewacht hebt.

Weet wel dat een vernieuwing pas kan plaats vinden als jij ervoor open staat, toch zal deze vernieuwing zich krachtig door gaan zetten. Het is vernieuwing die zich heeft opgebouwd in de laatste jaren, en deze wordt nu in het fysieke zichtbaar. Wanneer je veel hebt meegemaakt kan het weleens zijn dat de energieën van vernieuwing aan het werk waren.

De volle maan van 26 augustus 2018, maakt deze spiralen van vernieuwing compleet. Tussen deze twee volle manen in kunt je deze roterende energie gaan voelen. Direct word je dan aangeraakt en je geest wordt wakker door het gouden Licht. Een soort verschuiving van je hele frequentie vindt dan plaats.

Volle maan 27 juli 2018

Tijdens de volle maan van 27 juli 2018 was er een maansverduistering en een rode bloedmaan te zien.

Maanverduistering

De schaduwen van de Maan tijdens de verduistering maakte nog meer in je wakker, deze poort zorgde voor de ontmoeting in jezelf naar de diepere lagen. Deze worden nu verder zichtbaar gemaakt in je leven, je hebt keihard gewerkt en nu zal dit zijn vruchten af gaan werpen. In laatste maanden van 2018 zal deze verandering een vernieuwing gaan brengen. Je gaat dit merken en waarnemen om je heen. De schaduw van deze volle maan openende nog iets moois.

Lichtdeel

Inzicht in je schaduwdeel is belangrijk, omdat je dan gaat beseffen waar het LICHTDEEL zich bevindt. Zodat de ontmoeting met jouw Lichtdeel kan gaan plaatsvinden in een snel tempo.

De Lichtwerelden maken een vreugdedansje

Zij zien dat het harde werk van de afgelopen jaren samen met jou, nu iets moois laat zien. Tranen van geluk gaan stromen, want het resultaat van hard werken geeft nu eindelijk je potentie weer.

Rode Maan

De Rode Bloedmaan van 27 juli 2018:

Zij kwam tevoorschijn tijdens de verduistering en ondersteunde deze kracht, de bloedmaan werkt samen met de Rode draak van zuivering. Er ontstond een werveling van vormen en de spiraal van vernieuwing werd gecreëerd. Een nieuwe gouden energie die meehelpt om de mens en alles in haar omgeving verder om te zetten.

Gouden spiraal energie

Dit betekent dat de zuiveringen door gaan, maar nu in de vorm van een Gouden Spiraal.

Wanneer er een spiraal van vernieuwing bij je komt, dan voel je dit gelijk. Een bijzondere energiestroom vindt dan plaats in je hele systeem. Even kun je de schaduw waarnemen van de diepere laag die geopend wordt, maar omdat je deze al eerder hebt doorleeft, ga je er nu snel doorheen. Veel mensen zullen periodes ervaren van eenzaamheid. Pak deze kans om je te verdiepen, ga naar binnen en krijg inzicht in je schaduwdeel en stap dit bijzondere labyrint binnen van de vernieuwing.

In een eerder bericht van Ashtar werd er uitleg gegeven, hoe de golven van bewustwording iedereen gaan wakker maken. Deze golven zijn ringen, en steeds wordt er een nieuwe ring aangeraakt, zodat de bewustwording rustig opgebouwd wordt. Steeds word er nieuwe groep mensen wakker gemaakt. Zie je om heen dat er vele nog niet wakker zijn geworden? Dat gaat nu ontstaan en via gedachtegolven van liefde, zal het zaadje geplant worden. Niet alleen jij wordt verder wakker nu, maar ook je omgeving. Het wakker worden zal zich door de gouden spiralen snel gaan manifesteren.

Hoe krachtiger jouw energie van liefde en vernieuwing is, hoe meer zaadjes er door jou heen geplant worden. Op die plaatsen werkt Moeder Aarde direct met je samen. Degene waarmee je de diepste band hebt, komen direct in die vernieuwing terecht.

Dit kunnen periodes zijn van grote inzichten. Al ben jij in dit proces eerder binnengegaan.Toch zal er weer een nieuw deel in je systeem opengaan. De liefde die je voelt resoneert het sterkst via je dierbare en daarom worden zij geraakt. Het kan hard werken zijn, maar als je weet waarom kan je de angst loslaten. Laat je niet afschrikken en verstop je niet, maar stap dapper verder. Daarnaast geeft het je nieuwe moed als je de gouden spiraal energie voelt opborrelen.

Weet dat dit proces door Moeder Aarde is ingezet, ga erin mee en laat je leiden.

Ik werk samen met Lady Gaia om het proces van vernieuwing te volbrengen, ooit waren we samen één. Probeer je focus op een positief doel te zetten en leef in het nu. Het kan helpen om ondersteuning te vragen aan de Lichtkrachten of in de fysieke vorm. Schaam je niet om hulp te vragen. Wij weten: "jij bent Licht ".

Labyrinten

Vele van jullie, hebben de afgelopen jaren verschillende soorten psychische labyrinten doorlopen en uitgewerkt. Het was pittig. Soms begreep je even niet waarin je terecht was gekomen en je vroeg je vaak af: “WAAROM”.

Nee, je deed niets fout. Je doet nog steeds niets fout! Dit waren de voorbereidingen op de veranderingen van de Aarde. Elk mens verandert mee en elk mens heeft een unieke manier om het persoonlijke Labyrint te gaan lopen. Het opent processen van verandering.

Er zijn vele soorten Labyrinten die je meehelpen om een bepaald proces te openen. Het inzicht brengt je naar de poort van een nieuw Labyrint. Je nieuwsgierigheid naar vernieuwing opent het proces, de deur van dat specifieke Labyrint gaat dan open en je zet je eerste stap.

Wil je niet werken met de Maan?

De Maan brengt ritme en geeft fases aan in de natuur, en in het gevoel. Wanneer de nieuwe Maanpoort opengaat, mag elk mens zelf beslissen of je meegaat in de stroom van de Maan. Er zijn altijd vernieuwingen als je daar om vraagt. In alles kan er een vernieuwing plaatsvinden. Weet wel, dat vanaf dit moment de vernieuwingen heel snel achter elkaar gaan plaatsvinden. Je hoeft niet te wachten totdat er een nieuwe Maanpoort opengaat, maar zoals het met de aarde verloopt, zo gaat het nu ook met de Maan. De kracht die nu opstaat is zo enorm groot en werkt door alles heen. Of je wilt of niet, de verandering zal plaats vinden.

Vernieuwingsproces van de Aarde

Het verschil tussen de oude en de nieuwe tijd: Moeder Aarde heeft de beslissing tot vernieuwing geaccepteerd. Deze impact is groter dan het individuele proces van de mens. De natuur op aarde gaat zich nu manifesteren. Voor onze ogen gaan we zien dat er een grotere kracht opengaat en dat de mens in dit proces is neergezet. Op die manier gaan we deze aardekrachten weer respecteren. Het universum gaat open en het raakt je aan. De maan zal de aarde aanvullen en een grote rol spelen in deze vernieuwing.

Daarin mogen we weer gaan beseffen hoe krachtig Moeder Aarde is en wanneer zij beslist om te veranderen: de mens mee verandert.

Hogere Macht van Liefde

Het besef van een Hogere macht wordt duidelijk. In de mens wordt er een kracht aangeboord, die lang niet aanwezig was. Een oerkracht gaat open en nu gaat men weer leren luisteren naar het hart. De innerlijke stem en intuïtie worden weer een belangrijk onderdeel in het leven van de mens. Dit deel staat in contact met de maan.

Verzet heeft geen zin, laat het oude los in liefde los en stap verder op de nieuwe golven van de aarde. Deze liefde is te sterk en te mooi om er niet in mee te gaan.

Moeder Aarde spreekt

Lady Gaia: “Lief mens, mijn kind van de Aarde. Je bent geboren in mijn schoot van het aardenbewustzijn. Het aardebewustzijn neemt nu een andere vorm aan, wees gerust dit is de evolutie die plaats vindt. De oerkracht van het Goddelijke die om vernieuwing heeft gevraagd, wordt nu een feit. In het hele aardebewustzijn is er een roep ontstaan, een roep om verandering. Elk wezen wat leeft op mij, draagt dit aardebewustzijn en omdat de veranderingen een feit worden, zal Ik gaan spreken door jouw Goddelijke punt. In elke levende vorm op aarde bevindt zich deze Goddelijke punt.

Lief mens. Wij zijn nooit los van elkaar geweest, dat was slechts een illusie om ons uit elkaar te drijven. Eenmaal weer bewust samen, worden we krachtiger dan ooit.

De zuiveringen zijn nodig, om de onbalans los te schudden van mijn buitenste aardekorst. Al een tijdje geleden, zijn de energieën van onbalans uit mij gekropen naar de oppervlakte. Zij konden het Hoge Licht wat in mij is gekomen niet meer verdragen. Deze opschoning is nodig om al het oude los te laten. We maken ruimte voor de nieuwe stroming die al geringe tijd door mij heen resoneert. Dit is nu duidelijk zichtbaar aan het worden op aarde, zie je hoe de chaos om je heen zich manifesteert? En nu is het tijd om deze verder te isoleren en los te schudden.

Luister via het hart en je zult veilig zijn. Ik leid je door deze chaos heen en tegelijkertijd stap je samen met mij in het vernieuwingsproces van Aquarius. We zullen samen wakker worden in resonanties van de nieuwe aarde”.

Dit waren Lady Luna en Lady Gaia

Wij brengen het Licht weer in je hart,

Namasté

16-08-2018

Dit bericht mag gedeeld worden vanuit respect en liefde, onder vermelding van de bron: Arthura Hector www.ashtarcommandnederland.com

©ART-hura

#MaanSpiralen #Spiralen #Bloedmaan #Verduistering

0 keer bekeken
 All rights reserved ©ART-hura / www.ashtarcommandnederland.com / www.ashtar-rose.com afbeeldingen (digital) art niet delen of kopiëren: Copyrights Arthura Hector