ZOMERZONNEWENDENACHT


De zomerzonnewendenacht van 21 juni 2012 mijn eigen verhaal. Deze nacht was mooi en deze wil ik graag delen met jullie. Ik kon niet goed slapen werd telkens wakker gemaakt..door de Engelen en Ashtar, een mooie energie! Ja, heel soms willen ze mij iets vertellen of iets laten zien en dan bv Ashtar knijpt dan in mijn teen, haha slaap ik net in en ineens HE! Wakker.. De Engelen die eerst bij Jeroen zouden verblijven, zouden doorgestuurd worden o.a. naar mij en ik schrok en dacht oooh de Engelen helemaal vergeten! Dat is het dus! Ik ging naar beneden om de Engelen binnen te laten. 3 Grote Engelen kwamen binnen: Rafael, Gabriel en Zadkiel......

Lees verder

#eigenervaring #Arthura #Zonnewende

2 keer bekeken
 All rights reserved ©ART-hura / www.ashtarcommandnederland.com /Ashtar Rose
 Alle schilderijen van Roses ©ART-hura die op deze website afgebeeld staan, mogen niet gekopieerd worden en nergens anders geplaatst worden vanwege copyrights: Digital art of Arthura Hector