De Zonnemens zal geboren worden


Ashtar via Arthura Hallo, lieve aardbewoners, Het is vandaag 21 juni 2012 en deze dag staat in het teken van de zonnewende. Een zonnewende is de dag dat de zon zijn hoogste punt heeft bereikt aan jullie hemel. De langste dag van het jaar.

Dit alles is bevorderlijk voor al het leven op aarde, zoals voor de planten, de dieren en natuurlijk de mens. Het contact met de zon mag weer gevierd worden. In dit jaar is de energie van de zon in het melkwegstelsel speciaal, omdat deze nu in kracht toeneemt. In liefdeskracht! Ik raad jullie allen aan om deze zonnewende te gebruiken om je af te stemmen op de zon en ontvang deze liefde op 21 juni 2012 als een feestje. Kijk naar het licht van de zon, wat zien jullie?

Lees verder

#Ashtar #Zon #mens #Nieuwemens

0 keer bekeken
 All rights reserved ©ART-hura / www.ashtarcommandnederland.com / www.ashtar-rose.com afbeeldingen (digital) art niet delen of kopiëren: Copyrights Arthura Hector